Onze diensten

Zietuwel profileert zichzelf als internetuitgeverij. Voor ons werk kun je daarom beter een van onze blogs of sites bezoeken, dan de site van Zietuwel zelf. Dat betekent niet dat we gelijk geen enkele dienst meer kunnen bieden, wel dat we zeer selectief zijn in waar wij onze uren in willen steken.

Public relations

Wij zijn dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de wereld van ecommerce. Dan is het leuk om te zien dat onze inbox dagelijks weer gevuld wordt met tientallen persberichten van de grootste bedrijven uit ons land, maar de (pareltjes uit) onderkant van de markt blijft vaak onderbelicht. Daar brengen wij graag verandering in! Wij vinden dat jouw nieuws gezien mag worden. Als jij het niet naar ons kunt brengen, dan komen we het wel halen. Desnoods schrijven wij het persbericht voor jou!

Internetmarketing

Hoe zorg je nu dat jouw webwinkel duizenden bestellingen per dag krijgt? Nou, met een goede internetmarketing-campagne natuurlijk. Zietuwel kent de laatste trends en ontwikkelingen en helpt je graag om jouw webwinkel naar een hoger niveau te tillen. Indien nodig komen we periodiek bij je op kantoor langs.

Kennis & advies

Wij delen graag onze kennis via blogs, fora of sites maar mocht je er een kop goede koffie bij kunnen schenken dan is een uurtje offline praten nog regelmatig de beste manier om tot nieuwe inzichten te komen. Wil je net dat ene stapje maken en ben je op zoek naar iemand die de ecommercemarkt op zijn duimpje kent, neem dan vooral eens contact op!


Zietuwel ® 2002/2017 onderdeel van Eurolutions - Algemene voorwaarden - Contact