Joomla CMS

Joomla CMSWij bieden voor het Joomla CMS verschillende website oplossingen. Joomla CMS is een open source content management systeem. Dat wil zeggen dat u geen licentiekosten hoeft te betalen, en dat alle modules en componenten voor dit systeem vrij via internet verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het een uitgebreid pakket tegen geringe kosten. Joomla is gebaseerd op het al langer bestaande Mambo CMS wat in het verleden vele prijzen heeft gewonnen. Het Joomla CMS systeem is een softwarepakket gericht op gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden voor de toekomst. Voor particulieren of MKB bedrijven die een website hebben of willen is het Joomla CMS systeem aan te bevelen om onder meer de volgende redenen:

Voordelen van het Joomla CMS

- Plaatjes en teksten beheren zonder programmeerkennis
- Software is gratis
- Gebruiksvriendelijk
- Verschillende rechten (auteurs, beheerders, webmaster)
- Mogelijkheden voor RSS en PDF versies
- Duidelijke rubrieken zoals nieuws of een weblog
- Interactief met modules als polls en kalender


Daarnaast heeft het Joomla CMS ontzettend veel extra uitbreidingsmogelijkheden:

- Webwinkel
- Forum
- Nieuwsbrief
- Fotoboeken
- Extra weblog functies
- Zoekmachine vriendelijke URLs
- Nederlandse taalmodule
- Verschillende talen op de website
- Statistieken
- Automatische Sitemap
- Et cetera. Heeft u specifieke wensen? Vraag ernaar!

Een website inclusief het Joomla CMS

Wij kunnen u een geheel verzorgde website, inclusief het Joomla CMS systeem, aanbieden vanaf 1000 euro exclusief BTW. Hiervoor krijgt u:

- Domeinregistratie van domein naar keuze
- Het MKB webhosting pakket
- Installatie van Joomla CMS
- Een geheel uniek eigen ontwerp van uw website


Het installeren en ontwerpen van een nieuw ontwerp voor een website met het Joomla CMS duurt gemiddeld tussen de 30 en de 45 dagen, afhankelijk van hoe gedetailleerd uw wensen zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Op e-mail reageren wij altijd binnen 1 werkdag.

Joomla CMS zoekvriendelijk maken

Met Joomla! is het zeer goed mogelijk goede resultaten te behalen in zoekmachines. De software is veelal volgens internationale standaarden geschreven en is prima indexeerbaar te maken. Wel moeten er dan enkele aanpassingen worden uitgevoerd. Lees verder over Joomla! en zoekmachines...

Enkel een template voor het Joomla CMS

Als u al een website met het Mambo/Joomla CMS heeft, kunnen wij ook enkel een template op maat voor u maken. In dat geval hoeft u niet de kosten voor de webhosting, installatie en domeinregistratie te betalen. De prijs en afleverdatum is afhankelijk van uw wensen en materialen. Lees verder over Joomla! templates...


Zietuwel ® 2002/2017 onderdeel van Eurolutions - Algemene voorwaarden - Contact