Webwinkeladvies
Trainingen
Presentaties
SEO & SEA
Affiliate marketing
Webteksten

Kennis van ecommerce-zaken

Zietuwel is vooral bekend van verschillende uitgaves en sinds 2009 zijn we eigenlijk alleen nog maar actief als internetuitgeverij. Daarvoor zijn we jarenlang actief geweest als internetbureau en deze technische achtergrond zorgt er regelmatig voor dat wij net een andere kijk hebben op het nieuws dan de reguliere media. De combinatie tussen deze twee werelden maakt dat Zietuwel afgelopen jaren een enorme schat aan kennis heeft opgedaan. Kennis die wij graag delen.

 

Heb jij een webwinkel of bedrijf in de ecommerce en zou je graag eens om de tafel zitten met iemand die er met een andere, objectieve en eerlijke manier naar kan kijken? Wij doen niets liever dan dat!

Advies

Wij delen graag onze kennis als adviseur. Indien gewenst, kan dat ook op de eigen werkvloer. Daarvoor hebben wij geen standaard voorstel liggen. Afhankelijk van de synergie die mogelijk is, de looptijd of de uitdaging die geboden wordt kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Expertises zijn met name gericht op het opstarten van nieuwe projecten, waarbij internet en ecommerce een grote rol spelen.

Sparringspartner

Wil je liever niet eenmalig gebruikmaken van Zietuwel, maar graag met regelmaat een ondernemer die met je meedenkt? Dat kan! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Zolang er maar een klik is met een sterk staaltje ondernemerschap én onze kennis van ecommerce ook maar iets kan toevoegen, dan hebben wij interesse.

Presentaties

Eigenaar Dirkjan heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen aan startende ondernemers. Zo was hij een van de oprichters achter een Starters Masterclass die mede mogelijk was gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken. Een vergelijkbare presentatie is ook mogelijk op jouw event, binnen jouw bedrijf of op vrijwel elke andere locatie.

 

Kernpunten hierbij zijn dat er een sterke voorkeur is voor interactiviteit en daarmee met name voor kleinere initiatieven. Een besloten groep van een groter bedrijf, dat graag een selecte club weer helemaal wakker wil maken en op de hoogte wil brengen van ontwikkelingen in de ecommerce, zou hiervoor bijvoorbeeld ideaal zijn.

We staan voor alles open!

Bovenstaande zijn slechts enkele voorbeelden. We hebben eerder ook allerlei trajecten voor webwinkels (ook whitelabel) uitgevoerd. Zo hebben we vanaf de start een gehele affiliate-campagne opgezet: van het bedenken van de strategie, tot het maken van banners of benaderen van affiliates aan toe. Ook hebben we een krant gemaakt (die vervolgens werd uitgedeeld tijdens de Webwinkel Vakdagen), Adwords- of SEO-trajecten aangeboden en zelfs hele handleidingen of algemene voorwaarden voor webwinkels verzorgd. Het mag duidelijk zijn: zolang er maar een klik is met e-commerce, is de interesse aanwezig.

 

Wil je graag onze kennis of expertise inzetten maar hoeven wij geen webwinkel te bouwen en zoek je niet direct advies? Bespreek het met ons. We staan voor alles open.


Zietuwel ® 2002/2017 onderdeel van Eurolutions - Algemene voorwaarden - Contact