Zietuwel
Ons team
Erkend
Stages
Voorwaarden
Dirkjan Vis, Eigenaar Zietuwel.nl

Ons team

Zietuwel hecht veel waarde aan haar netwerk en werkt dan ook regelmatig met tipgevers, freelancers, onder pseudoniemen of samen met klanten. Los daarvan bestaat het team van Zietuwel uit een kleine groep specialisten.

Dirkjan Eigenaar en oprichter. Met een echte passie voor het internet en als ondernemer in hart en nieren is Dirkjan het algemene aanspreekpunt binnen het bedrijf. Voor alle vragen kun je bij Dirkjan terecht. Heeft zo nu en dan zelfs antwoorden.
Henoch Of het nu luchtig, kritisch, satirisch of sterk inhoudelijk moet, Henoch kent de internettaal en -gewoontes en kan erin lezen en schrijven. Als teamlid bij Zietuwel is hij vooral actief als hoofd (eind)redactie waarbij hij er niet voor schuwt om het complete plaatje rond te maken inclusief Photoshop- en/of site-aanpassingen.
Linda Regelmatig te vinden op evenementen en bij klantbezoeken. Weet op kantoor met vrouwelijke charmes en enthousiasme regelmatig de kritische en cynische geluiden te compenseren. Houdt van grootschalige opdrachten waarbij een gedegen voorbereiding mogelijk is maar vindt het ook niet erg om uit de comfortzone te worden gehaald.
Kees Voor deze online organisatie verzorgt Kees al het papierwerk. Kent het handboek ondernemen van de Belastingdienst feilloos uit zijn hoofd en is dan ook een wandelende informatiebron op het gebied van administratie en de boekhouding van Zietuwel. Pas op! Kees wordt ontzettend vervelend bij te late betalingen.
Paula & Truus Met deze raad van grootaandeelhouders verliest het bedrijf nooit zijn visie uit het oog!


Zietuwel ® 2002/2017 onderdeel van Eurolutions - Algemene voorwaarden - Contact