Zietuwel
menu

Partners

Zietuwel werkt graag samen met andere bedrijven. Zolang er overlap is in de doelgroep en de kracht van Zietuwel, die met name op het marketingvlak ligt, goed kan worden ingezet hebben wij al snel interesse. Momenteel zijn de volgende samenwerkingen actief:

BV Beginnen

BVbeginnen.nlIn samenwerking met Firm24 biedt Zietuwel een makkelijke, snelle en betaalbare manier om een eigen besloten vennootschap op te richten. De website BV Beginnen geeft beginnende ondernemers informatie die van pas komt bij het starten van een eigen onderneming of het overnemen van een bestaande BV. Je leest hier wat de kosten zijn voor het oprichten van een BV, wat een Flex-BV is en wat de voordelen zijn van een buitenlandse BV oprichten.

Webshopheld

WebshopheldSamen met vier docenten uit het mbo-onderwijs heeft Zietuwel een ecommerce-studiemethode ontwikkeld. Want het traditionele handelsonderwijs speelt wat ons betreft nog te weinig in op het feit dat ecommerce constant in ontwikkeling is. Scholen willen wel meer met webwinkels doen, maar het aangeboden materiaal is beperkt. Met Webshopheld bieden wij hiervoor de oplossing.

Ecommercerun

EcommercerunMede dankzij de Utrechtse Maliebaanloop heeft de ecommerce-branche jaarlijks haar eigen hardloopwedstrijd. Wat in 2012 begon als een klein en gezellig evenement voor spelers uit de ecommerce, is nu uitgegroeid tot een jaarlijks gebeuren waar veel hardlopers reikhalzend naar uitkijken!

Webshopovername

WebshopOvername.nlWebshopovername is het overnameplatform voor de ecommerce. Zietuwel is aangesloten als (marketing)partner van dit platform. Via Webshopovername.nl kun je zowel webwinkels kopen als verkopen. Ook kun je gratis een waardebepaling laten doen, zodat je weet hoeveel jouw webshop waard is.

Heb je ook een idee voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op!