Webwinkeladvies
Trainingen
Presentaties
SEO & SEA
Affiliate marketing
Webteksten

Presentaties

Op zoek naar een deskundige op het gebied van ecommerce, die zijn mening durft te uiten, een sterke visie heeft op de nabije toekomst en daar in geuren en kleuren over weet te vertellen? Zietuwel.nl helpt u graag verder.

Presentaties van Zietuwel.nl zelf

Ondernemer Dirkjan Vis, oprichter van Zietuwel.nl, heeft jarenlange ervaring in het geven van kleinschalige workshops, masterclasses en vergelijkbare kleinschalige presentaties. Groepen tot maximaal vijftig mensen (bij voorkeur zelfs minder) hebben zijn voorkeur omdat er dan volop ruimte voor interactie mogelijk is, maar groter kan uiteraard ook. Dirkjan is vooral gespecialiseerd in het opzetten, runnen en adviseren van webwinkels tot ongeveer twee miljoen euro omzet.

Sprekers & presentaties verzorgen

Wil je Zietuwel.nl graag inschakelen voor het organiseren van evenementen maar heb je een voorkeur voor een of meerdere externe sprekers? Geen probleem! We helpen graag. Zietuwel.nl bezoekt vrijwel alles dat er op het gebied van ecommerce georganiseerd wordt en kent de beste sprekers uit de branche in veel gevallen gewoon persoonlijk. We zijn dan ook graag bereid te helpen bij het neerzetten van een goed programma waarbij er optimaal gebruik kan worden gemaakt van onze kennis van de markt.


Zietuwel ® 2002/2017 onderdeel van Eurolutions - Algemene voorwaarden - Contact