Adverteren

Zietuwel.nl is onderdeel van internetuitgeverij Eurolutions. Inkomsten uit publicaties bestaan hoofdzakelijk uit de diverse advertenties op onze websites. Samen bereiken deze websites meer dan 2,5 miljoen (internet)ondernemers en andere geïnteresseerden.

Onze websites

Zietuwel.nl bezit enkele websites die zich richten op webwinkeliers en internetondernemers. Sinds 2005 is dit de grootste inkomstenbron van het bedrijf. We zijn actief met veel niche- en zogenoemde satellietwebsites:

Financieel:

Ondernemen:

Ecommerce:

Buitenland

Op elk van deze websites verkopen wij advertenties. Meestal zijn dit de gebruikelijke formaten, maar we staan zeker open voor maatwerk als dit betere resultaten kan brengen, om zo tot een langdurige samenwerking te komen. Mede door het maatwerk, en doordat we met sommige adverteerders langere perioden afsluiten, kunnen we niet elke positie meer aanbieden. Verschillende sites zijn zelfs regelmatig uitverkocht. Vandaar dat we hier niet de verschillende posities gaan opsommen, maar bij voorkeur in gesprek gaan over de mogelijkheden.

Wat we niet doen:

De content op bovenstaande websites verzamelen we zelf, maar we worden graag geholpen met primeurs, interviewen graag spelers uit de markt en ook persberichten worden zeer gewaardeerd. Tenminste, als deze op het nieuws gericht zijn. We verkopen geen links. Het insturen van een gastartikel om zo een link te krijgen op een van onze websites is meestal verloren tijd. Ook linkverzoeken of linkuitwisselingen zijn bij ons aan het verkeerde adres.