Diensten

Zietuwel profileert zichzelf als internetuitgeverij. Voor ons werk kun je daarom beter een van onze blogs of websites bezoeken dan de site van Zietuwel zelf. Dat betekent niet dat we gelijk geen enkele dienst meer kunnen bieden, maar wel dat we zeer selectief zijn in waar wij onze uren in willen steken.

Public relations

Wij zijn dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de wereld van online ondernemerschap. Dan is het leuk om te zien dat onze inbox dagelijks weer wordt gevuld met tientallen persberichten van de grootste bedrijven uit ons land, maar de onderkant van de markt blijft vaak onderbelicht. En daar brengen wij graag verandering in! Wij vinden namelijk dat jouw nieuws óók gezien mag worden. En als jij het niet naar ons kunt brengen, dan komen we het wel halen. Desnoods schrijven wij het persbericht voor jou!

Internetmarketing

Hoe zorg je er nu voor dat jouw webwinkel duizenden bestellingen per dag krijgt? Nou, met een goede internetmarketingcampagne natuurlijk. Zietuwel kent de laatste trends en ontwikkelingen en helpt je graag om jouw webwinkel naar een hoger niveau te tillen. Indien nodig komen we periodiek langs bij je op kantoor.

Kennis & advies

Wij delen graag onze kennis via blogs, fora of websites, maar mocht je er een kop goede koffie bij kunnen schenken dan is een uurtje offline praten nog regelmatig de beste manier om tot nieuwe inzichten te komen. Wil je net dat ene stapje maken en ben je op zoek naar iemand die de online ondernemersmarkt op zijn duimpje kent, neem dan vooral eens contact met ons op!