Een eigen webwinkel

Heb je een webwinkel of wil je er een beginnen? Super, we helpen je er graag mee! Maar niet met het bouwen zelf helaas. We hebben dat weliswaar een jaar of tien met veel plezier gedaan, maar Zietuwel heeft als organisatie inmiddels een andere focus. We helpen je nu graag met nieuws, inspiratie of advies.

Webwinkel beginnen

Webwinkel beginnen
Voor het absolute begin. Via één enkele pagina op Ondernemen & Internet.nl krijg je direct een totaalbeeld over de start van een eigen webwinkel vanuit een financieel en ondernemers-oogpunt. Dit is misschien voor de meer serieuze beginners, want er worden ook wat belastingzaken genoemd. Maar ja, ook dat komt kijken bij het starten van een eigen webwinkel…

Webwinkel Opzetten
Heb je een beginnetje gemaakt, maar wil je zien of je aan alle zaken als logistiek, marketing, klantenservice of wetgeving voldoet? Webwinkel Opzetten.nl staat boordevol informatie over de software, belasting, reclamemogelijkheden en betalingssystemen.

Inspiratie & het laatste nieuws

Ecommerce News
Wij interviewen dagelijks webwinkeliers, bezoeken vele evenementen en horen regelmatig nieuwe trends en ontwikkelingen. Onze kijk hierop publiceren wij dagelijks op Ecommerce News. Een must om te lezen voor iedereen die online wil verkopen. Onderneem je ook over de grens? Bezoek dan ook eens onze Europese nieuwssite.

Advies

Webwinkel Forum
Wij helpen mensen graag, maar dan is het net zo handig als we niet elke tip tien keer hoeven te geven. Vandaar dat we een forum zijn gestart voor webwinkel eigenaren (en natuurlijk diegene die dat graag willen worden). Op Webwinkel Forum kunnen vragen worden gesteld die te maken hebben met het maken, beheren of uitbreiden van een eigen webwinkel op het internet. Welke software is het gemakkelijkst te installeren? En welke is het meest zoekmachinevriendelijk? Of het meest uitgebreid? En wat komt er allemaal kijken bij een webwinkel? Op Webwinkel Forum kun je al deze vragen kwijt!