Trainingen

Leren hoe je een webwinkel bouwt kan via een uitgebreide cursus of studie, of door zelf alles bij elkaar te zoeken. Verreweg de meeste webwinkeliers doen het op die laatste manier. De kans dat je dan echter toch niet alles ontdekt is bijzonder groot. Zietuwel biedt regelmatig allerlei webwinkeltrainingen om juist dit gat te dichten bij ondernemende webwinkeliers.

Eendaagse training bij Zietuwel

Wij geven regelmatig trainingen bij ons op kantoor. In groepjes van acht tot twaalf deelnemers nemen wij in vogelvlucht alle facetten van het runnen van een webwinkel door. De inhoud is interactief en daarmee altijd in beweging maar gaat zowel over de basis, alles rond de start van een webwinkel, tot het optimaliseren van bezoekersaantallen, conversie-trajecten en uiteindelijk het behalen van het optimale resultaat. Zowel van logistiek, veiligheid, marketing tot ondernemerschap, alles komt aan bod. Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden!

‘Incompany’-trainingen

Liever niet in een clubje met andere webwinkeliers maar het gehele aanbod afgestemd op de voortgang en status van jouw persoonlijke webwinkel? Zietuwel komt graag langs en biedt graag trainingen op maat. Zowel bij ons op kantoor, als ‘incompany’-trainingen, behoren tot de mogelijkheden.