Dirkjan Vis

Zietuwel is opgericht door Dirkjan Vis. Hij is actief als ondernemer sinds 2002 en online actief sinds ‘het Altavista-tijdperk ver voor de dotcom-crash.’ Ervaring met webwinkels is er al vanaf dag één. In het verleden heeft Dirkjan als webdesigner tientallen webwinkels mogen ontwikkelen.

Op die manier is er jarenlange ervaring met ecommerce ontstaan en kent Dirkjan vele webwinkeliers persoonlijk. Door alle gesprekken en ervaring door de jaren heen kan hij zichzelf expert noemen op het gebied van ecommerce.

Vanaf 2013 is Dirkjan mede actief als jurylid van de Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards). Verder is hij een van de mede-eigenaren van Webshopheld.nl, een ecommerce-studiemethode voor het MBO. Daarnaast is Dirkjan oprichter van de Ecommercerun, het grootste sportevent voor de ecommercebranche.

Zelf webwinkels bouwen behoort niet langer tot de werkzaamheden. Maar het volgen, benoemen of ontdekken van ontwikkelingen in het wereldje des te meer. Daarnaast heeft Zietuwel door de jaren heen een enorm netwerk opgebouwd van ecommercespecialisten. Mocht je op zoek zijn naar meer dan een adviseur of bouwer alleen, of gewoon graag willen sparren met Dirkjan, neem dan gerust contact op.

Voor meer informatie zie zijn Linkedin-profiel, of Eurolutions.nl.