Adverteren

Inkomsten uit publicaties bestaan hoofdzakelijk uit de diverse advertenties op onze sites. Gezamelijk bereiken deze websites elke maand meer dan honderdduizend webwinkeliers en andere ecommerce-geïnteresseerden.

Onze websites

Zietuwel.nl bezit enkele sites die zich richten op webwinkeliers en internetondernemers. Sinds 2005 is dit de grootste inkomstenbron van het bedrijf. We zijn actief met veel kleine niche- en zogenoemde sattelietsites, de bekendste sites daarvan zijn:

- Ecommercenews.nl
- Ecommercenews.eu
- Ecommercenews.be
- Webwinkelforum.nl
- Webwinkelopzetten.nl
- Ondernemeneninternet.nl
- Geldenondernemen.nl
- Ondernemersadministratie.nl
- Ondernemingsplan-maken.nl

Op elk van de sites hierboven verkopen wij advertenties. Meestal de gebruikelijke formaten maar we staan zeker open voor maatwerk als dit betere resultaten kan brengen, om zo tot een langdurige samenwerking te komen. Mede door het maatwerk, en doordat we met sommige adverteerders langere perioden afsluiten, kunnen we niet elke positie meer aanbieden. Verschillende sites zijn zelfs regelmatig uitverkocht, vandaar dat we hier niet de posities opsommen maar bij voorkeur in gesprek gaan over mogelijkheden.

 

Wat we niet doen:
We bieden geen linkbuilding. Het insturen van een gastartikel om zo een link te krijgen op een van onze sites is meestal verloren tijd. Ook linkverzoeken of linkuitwisselingen zijn bij ons aan het verkeerde adres.

Zietuwel ® 2002/2017 onderdeel van Eurolutions - Algemene voorwaarden - Contact