menu

De mensen achter Zietuwel

Zietuwel hecht veel waarde aan haar netwerk en werkt dan ook regelmatig met tipgevers, freelancers, onder pseudoniemen of samen met klanten. Los daarvan bestaat het team van Zietuwel uit een kleine groep specialisten.

Dirkjan

Eigenaar en oprichter. Met een echte passie voor het internet en als ondernemer in hart en nieren is Dirkjan het algemene aanspreekpunt binnen het bedrijf. Voor alle vragen kun je bij Dirkjan terecht. Heeft zo nu en dan zelfs antwoorden.

Henoch

Henoch is onze hoofd- en eindredacteur. Of het nu luchtig, kritisch, satirisch of sterk inhoudelijk moet, Henoch kent de internet- en ecommerce-wereld en kan die moeiteloos lezen en schrijven.

Linda

Linda is regelmatig te vinden op evenementen en bij klantbezoeken. Ze weet op kantoor met vrouwelijke charmes en enthousiasme regelmatig de kritische en cynische geluiden van de mannen te compenseren. Houdt van grootschalige opdrachten waarbij een gedegen voorbereiding mogelijk is, maar vindt het ook niet erg om uit haar comfortzone te worden gehaald.

Kees

Kees verzorgt voor deze online organisatie al het papierwerk. Hij kent het handboek ondernemen van de Belastingdienst feilloos uit zijn hoofd en is dan ook een wandelende informatiebron op het gebied van administratie en de boekhouding van Zietuwel. Maar pas op: Kees wordt ontzettend vervelend bij te late betalingen!

Paula & Truus

Met deze raad van grootaandeelhouders verliest het bedrijf nooit zijn visie uit het oog!