Zietuwel
Ons team
Erkend
Stages
Voorwaarden
Dirkjan Vis, Eigenaar Zietuwel.nl

Wat is Zietuwel

Zietuwel is te omschrijven als een internetuitgeverij. Met verschillende blogs en websites die wij geheel zelfstandig vullen bereiken we maandelijks ruim tweehonderdduizend webwinkeliers en andere ecommerce-geïnteresseerden. Maar er zijn meer eigenschappen waarmee we ons onderscheiden.

Technische roots

Zietuwel.nl is actief sinds 2002. In eerste instantie als internetbureau dat webhosting en webdesign heeft aangeboden. In de beginjaren heeft Zietuwel.nl tientallen websites en webwinkels mogen ontwikkelen voor het Nederlandse MKB. Met name het contact met webwinkeliers werd als zeer prettig ervaren, vandaar dat we de kennis die in deze trajecten is opgedaan zijn gaan delen op onze websites! Deze technische achtergrond heeft nog altijd zijn invloed in hoe wij ecommerce benaderen.

Kritisch

Voor wie er middenin zit zal het geen verrassing zijn als wij zeggen dat het een sterk concurrerende markt net flinterdunne marges is maar in de media wordt ecommerce nog altijd als groei- en bloeimarkt gezien. Zietuwel heeft die roze bril thuisgelaten. Wij kijken regelmatig kritisch naar ontwikkelingen, spelers en cijfers om er onze mening over te publiceren.

De hele markt

Denk je aan ecommerce dan denk je aan bol.com Of Amazon. Misschien Coolblue en ook Wehkamp komt nog wel eens voorbij. Zietuwel vindt dat leuke bedrijven maar is ook geinteresseerd in die tienduizenden andere spelers. Ons nieuws gaat daarom meestal over spelers buiten die bekende top100. Wij schrijven vaak over starters, bezoeken regelmatig zolderkamer- en garagebox-ondernemers. Juist de spelers die jij misschien zelf nooit had ontdekt, kun je leren kennen via de publicaties van Zietuwel.


Zietuwel ® 2002/2017 onderdeel van Eurolutions - Algemene voorwaarden - Contact